Gideon Ontwikkeling 
Ontwikkelt Talent in Business | Doelgericht en Met Aandacht

Welkom bij Gideon Ontwikkeling  


DOELGERICHT

Wij ontwikkelen programma's die gedragsverandering mogelijk maken. Bij maatwerk doen we dat binnen de missie en de context van uw organisatie, we dragen bij aan uw business doelen en strategie.  

Onze trainingen voor leiders en professionals bieden zelfinzicht, inzicht in anderen en handvatten om deze inzichten te vertalen naar concrete stappen in de praktijk. 

VOOR TALENTEN

Persoonlijk leiderschap is de basis voor collectief leiderschap, Het collectief ontwikkelen is het startpunt van een talent- of leiderschapstraject op maat. 

We werken vanuit heldere doelen aan de ontwikkeling van het talent van uw organisatie.

MET AANDACHT

Stilstaan bij de essentie van de gewenste ontwikkeling en (opnieuw) richten van  focus & energie, vraagt om rust en aandacht. De onderzoekende houding van Gideon helpt bedrijven en deelnemers om de gewenste ontwikkeling in kaart te brengen. Onze programma's zijn met aandacht ontwikkelt en doen er toe. 

VOOR TEAMS & ORGANISATIES

Teams zijn de belangrijkste schakels binnen organisaties die hun missie & strategie willen waarmaken.

Teams die aandacht hebben voor samenwerking en hun bedoeling en waarden scherp hebben, leveren betere prestaties. Gideon draagt altijd bij aan het hogere doel.


Het ontwikkelen van talenten draagt bij aan de groei van uw organisatie. Dat vraagt aandacht en samenwerking; 

  • aandacht voor de gewenste ontwikkeling, 
  • aandacht voor wat er al is en 
  • aandacht voor wat mogelijk is. 

Gideon ontwerpt en biedt programma's, op maat gemaakt voor uw organisatie en talenten, met kwalitatief goede interventies die bijdragen aan uw organisatie doelen en die talenten uitdagen hun (volle) potentie waar te maken. 

E-mailen
Bellen
Info