Gideon Ontwikkeling 
Ontwikkelt Talent in Business | Doelgericht en Met Aandacht


Over Ons Gideon is opgericht door Marieke van Winssen-Koning, zij werkt samen met een netwerk van senior  trainers en coaches. Wij creëren beweging door mensen, teams en organisaties uit te dagen, te verhelderen, te verbinden , te leren en te ontdekken. We zien en vertrouwen op ieders potentie en we dagen talenten & organisaties uit om hun belofte waar te maken.

We are what we repeatedly do. Excellence, therefore, is not an act but a habit.      Aristoteles

Marieke van Winssen-Koning: "Sinds 1997 werk ik als trainer, coach en facilitator met mensen, teams en bedrijven. Mensen en organisaties ontwikkelen is mijn belangrijkste drijfveer, ik geloof dat grotere zelfkennis leidt tot beter leiderschap, bij leiders en bij teamleden of professionals. Ooit ben ik begonnen als Financial in de ICT sector. Toen ik werd gevraagd om adviseur te worden en met mensen te gaan werken heb ik de kans met beide handen aangegrepen en dat pad heb ik niet meer verlaten. Juist de combinatie van de harde en de zachte kant van organisaties maakt mijn werk interessant.  Zoals Jung het zo mooi verwoord "wie naar buiten kijkt droomt, wie naar binnen kijkt ontwaakt. 

Al 23 jaar werk ik zelf ook actief  aan mijn persoonlijke en professionele ontwikkeling; diverse opleidingen voor mijn vak als trainer, coach en facilitator,  psychosynthese en in 2015 een master in consultancy en change. Mijn nieuwsgierigheid brengt me altijd weer nieuwe inzichten. Al deze expertise zet ik in om  programma's te ontwerpen en uit te (laten) voeren, binnen  de strategische en organisatorische opdracht van de organisatie en voor de ontwikkeling van talenten. Die ervaring neem ik mee naar Gideon Ontwikkeling"

 

E-mailen
Bellen
Info